Direct contact
Locatie Yerseke
Aantal uur 16 uur per week
Ervaring 0 - 5 jaar
Opleidingsniveau HBO

De functie

Passend binnen de interesses en affiniteiten van de cliënt en rekening houdend met zijn/haar (financiële) mogelijkheden ben je als coördinator welbevinden verantwoordelijk voor het welbevinden van de cliënten op afdeling Mytilus van locatie Moerzicht. Gebruikmakend van onze in- en externe contacten kijk je naar mogelijkheden voor een passende invulling van de dag in samenspraak met de cliënt en/of 1e vertegenwoordiger en draag je bij aan het welzijn van de cliënt.
Je betrekt in je functie als coördinator welbevinden de familie, mantelzorgers, vrijwilligers en (zorg)collega’s om voor elke cliënt welzijn op maat te bieden. Als coördinator welbevinden ontvang je leiding van de locatiemanager.

Jouw bagage

We vragen een HBO werk- en denkniveau (agogische) opleiding (o.a. SPH, MMZ en/of Vrijetijdsmanagement). Je hebt een grote affiniteit en bekendheid met de doelgroep. Je bent ondernemend, creatief en weet tot vernieuwende zaken te komen. Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren. Als coördinator welbevinden kun je tactvol en zo nodig probleemoplossend optreden en ben je in staat te reflecteren.

Wij bieden

Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling is in FWG 40 max. € 3.254,43 per maand (bij een fulltime dienstverband). Daarnaast bieden we je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je zult goed worden begeleid, in een prettige, informele werksfeer.

solliciteer

Herken je jezelf?

Solliciteer dan via de website voor 15 februari 2023. Gesprekken vinden plaatsen op woensdag 22 februari 2023.
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Stijn Harbers, locatiemanager telefonisch op 06-51441734 of per mail naar stijn.harbers@terweel.nl

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter!