Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur 36
Ervaring > 1 jaar
Opleidingsniveau > HBO

De functie

Ben jij gedreven om een impactvolle bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie? Wil je deel uitmaken van het financiële team dat zich inzet voor hoogwaardige financiële controle en risicomanagement? Wil jij je leidinggevende skills inzetten en ben je klaar voor een uitdagende rol in een fijne werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Als Controller houd jij je bezig met het end-to-end managen en verbeteren van alle risk en control gerelateerde processen en geef je richting aan het risicomanagement binnen de organisatie. Je adviseert en ondersteunt bij de ontwikkeling van processen en beleid. Vanuit de tweede lijn voer je interne audits en controles uit en adviseer je over maatregelen die nodig zijn om de risico’s te beheersen en kwaliteit te verbeteren. Je focus ligt op zowel harde als zachte beheersmaatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten van governance rondom interne controle/beheersing, ontwikkelt managementrapportages op verschillende niveaus en voert de door de directie geformuleerde strategie uit.  

Als Controller bij onze professionele zorgorganisatie werk je binnen het team Controllers. Je werkt nauw samen met twee andere Controllers en het team Financiële Administratie, waarbij je leiding geeft aan een nog te werven assistent controller. Je rapporteert aan de directeur Zorgondersteuning. Er wordt grote waarde gehecht aan jouw visie op de organisatie, waarbij je indien nodig beschikt over een directe lijn met de Raad van Toezicht. 

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting.  
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Heb je naast ervaring als Controller (nog) geen leidinggevende ervaring, maar wel leiderschapskwaliteiten en -ambitie? Dan horen wij ook graag van je.  
  • Je bent analytisch, besluitvaardig, kritisch, proactief en een fijne collega met goede communicatieve vaardigheden. 

Wij bieden

  • Een goed salaris ingeschaald in FWG 60 conform de CAO VVT, met een maximaal bruto maandsalaris van €5.456,77 op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). 
  • Een uitdagende baan met een vast dienstverband voor 36 uur per week. 
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief eindejaarsuitkering, vakantiegeld, het aankopen van een fiets en het uitruilen van reiskosten. 
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 
  • Bedrijfsfitness en gratis sporten op de werklocatie. 
  • Een goede pensioenregeling. 

Herken jij jezelf?

Solliciteer dan nu.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jaco van Poortvliet, Risk & Internal Control Officer,  op telefoonnummer 06-57754501 

Een assessment, referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. De gesprekken staan gepland op de ochtend van 29 februari 2024.

Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie