Direct contact
Locatie Diverse locaties
Aantal uur Uren in overleg
Ervaring 0 - 5 jaar
Opleidingsniveau WO

Zorggroep Ter Weel is een zorgorganisatie in Zeeland, met 4 woon-zorgcentra in de regio Goes en 5 woon-zorgcentra in de regio Reimerswaal. Veel van deze locaties hebben in de afgelopen jaren een renovatie ondergaan, of zijn volledig nieuw gebouwd. Zorggroep Ter Weel is een ondernemende, gastvrije organisatie, waar we ons richten op het ondersteunen van de zelfredzaamheid van ouderen, met als doel een zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven te bereiken. Alle locaties hebben hun eigen sfeer en identiteit en ademen Zeeuws DNA door de inrichting, styling en bejegening.

De specialisten ouderengeneeskunde oefenen hun vak in de volle breedte uit, met overtuiging, inzet en op een plezierige en collegiale wijze. De invalshoek is steeds het ondersteunen van kwetsbare mensen in hun leven binnen onze zorginstellingen; het medisch handelen richt zich primair op de zorgbehoeften. Samenwerking met andere disciplines is hierbij een voorwaarde, waarbij vooral de samenwerking met de verzorgenden voor ons van groot belang is. Wij verlenen zorg en behandeling aan mensen met diverse problematiek. Zo hebben wij afdelingen voor chronisch somatische en psychogeriatrische zorg. Ook zijn er een aantal afdelingen voor gerontopsychiatrische patiënten. Wij zijn bezig met de opzet van een afdeling voor Parkinsonpatiënten (chronische zorg). Ook nemen wij patiënten kortdurend op in het kader van een indicatie Eerstelijnsverblijf. In toenemende mate verlenen wij consultaties aan de huisartsen in de regio, betreffende hun (thuiswonende) patiënten.

Zorggroep Ter Weel is een opleidingshuis.

De functie

Ben je basisarts en heb je interesse in de ouderengeneeskunde en/of wil je kijken of dit bij je past? Wij bieden de mogelijkheid om dit bij ons te komen ontdekken!

Mocht je je uiteindelijk verder willen specialiseren dan bieden wij de mogelijkheid om je, bij gebleken geschiktheid, op te leiden tot specialist ouderengeneeskunde.

Je wordt onderdeel van ons team dat bestaat uit 4 specialisten ouderengeneeskunde (waarvan er 2 tevens kaderarts psychogeriatrie zijn), 2 ANIOS, 1 physician assistant en 1 physician assistant in opleiding. Het team wordt ondersteund door doktersassistentes en werkt nauw samen met paramedici, psychologen, verzorgenden en verpleegkundigen. Als basisarts binnen onze Zorggroep werk je zelfstandig, maar met ondersteuning door, en onder supervisie van, de specialisten ouderengeneeskunde.

Jouw profiel

  • Je hebt je studie geneeskunde afgerond;
  • Je bent BIG-geregistreerd;
  • Je bent geïnteresseerd in de ouderen in onze maatschappij en ouderengeneeskunde in het bijzonder;
  • Je schrikt niet van complexe situaties;
  • Je bent in staat te improviseren, probleemoplossend te denken en snel te schakelen;
  • Je beschikt over goede communicatieve (digitale) vaardigheden.

Ter Weel biedt

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling FWG 65 (max. € 5.939,16 per maand bij een fulltime dienstverband);
  • De mogelijkheid om, bij gebleken geschiktheid, opgeleid te worden tot specialist ouderengeneeskunde;
  • We  bieden je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer.
Solliciteer

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Willy Beks, Specialist Ouderengeneeskunde, op telefoonnummer  0113 – 65 40 21 of Tirza Dorst, ANIOS, op telefoonnummer 06 – 82 89 72 11.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter!