Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur 24 uur
Ervaring een aantal jaar aantoonbare ervaring
Opleidingsniveau MBO 4

Daagt het jou uit als geen dag hetzelfde is? Kun je ondanks ad-hoc situaties nog steeds strategisch blijven plannen en weet jij als geen ander het overzicht te behouden?

Binnen Zorgroep Ter Weel zijn wij op zoek naar een Ad Hoc planner voor 24 uur per week, die samen met de zelf-organiserende teams en de locatiemanager zorgdraagt om vraag en aanbod in het gepubliceerde rooster op elkaar aangesloten te houden, zelfs als de omstandigheden wijzigen. Hierbij ondersteun jij de afdelingen bij alle wijzigingen die plaatsvinden na publicatie van het rooster.

Binnen dit werkveld kan jij snel schakelen, accuraat werken, denken in oplossingen en heb jij een adviserende rol richting onze locatiemanagers en medewerkers.

De functie

Samen met het team van (ad Hoc) planners verricht je de volgende werkzaamheden.

Je zet openstaande diensten uit bij medewerkers van de centraleflex en zo nodig extern en zorgt voor een eerlijke en efficiënte toekenning/verdeling van deze diensten.

 • Je registreert de aanvragen van collega-planners en zorgt voor de inzet van flexmedewerkers en/of personeel niet in loondienst.
 • Je communiceert op een adequate manier naar je collega-planners en/of leidinggevenden over de status en invulling van de aanvragen.
 • Je verstrekt informatie aan planners, leidinggevenden en (flex) medewerkers over de planningen.
 • Je bewaakt en monitort het planproces met betrekking tot de inzet van (flex) medewerkers en je doet voorstellen ter verbetering.
 • Je hebt een signalerende functie ten aanzien van urensaldo en gezonde inzet van de (flex) medewerkers.

Door jouw inzet werk je naar een kloppend rooster t/m de datum van de te werken dag (hier en nu).

Jouw bagage

 • Je hebt een relevante opleiding op MBO-niveau 4, aangevuld met ruime kennis, ervaring en een aantal jaar relevant aantoonbare werkervaring.
 • Je bent ervaren met het gebruik van Excel en planningssoftware
 • Je kennis van relevante wet- en regelgeving onder andere arbeidstijden wet is up to date.
 • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en stressbestendigheid.
 • Je bent Flexibel, leergierig, representatief en kunt anderen goed te woord staan.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor de duur van een jaar.
  Een salaris conform de CAO VVT, als adhoc-planner word je ingeschaald in FWG 35 (max. € 3.025,81 per maand bij een fulltime dienstverband). Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
  Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer, bieden we je een inwerkperiode waarin je kennis kunt maken met je nieuwe functie, leuke collega’s en met Zorggroep Ter Weel.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan voor 31 maart 2023! De gesprekken zullen plaatvinden op dinsdagochtend 4 april 2023

Voor meer informatie over de vacature, kun je in week 12 (20 t/m 24 maart) contact opnemen met Sandra Dirkzwager (06-12894601) en in week 13  (27 t/m 31 maart) met Anja de Moor (06-82042446).

 

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Re-integratiekandidaten en/of herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de vacature. Deze vacature verschijnt in- en extern tegelijk.

Meer informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Kopje koffie doen?

Neem dan contact op met de contactpersoon van de vacature!