Wandelen in Reimerswaal - Zorggroep Ter Weel

Wandelen in Reimerswaal

De afgelopen jaren is de gemeente Reimerswaal in verschillende kernen gestart met het wandelproject ‘Wandelen in Reimerswaal’. In Kruiningen is hier een enthousiaste wandelgroep uit ontstaan, die elke dinsdag vertrekt vanuit Hof Cruninghe en een wandeltocht maakt door de mooie omgeving van Kruiningen.

Bij deze wekelijkse wandeltocht is er keuze uit verschillende afstanden: variërend van 1,5 tot 4,5 kilometer. Afstand en tempo worden in onderling overleg bepaald. Iedereen is welkom om mee te wandelen!

Cliënten Gasten Dagbesteding
Locatie: Hof Cruninghe
Afdelingen: Gasten, Dagbesteding (Hof Cruninghe), Langeviele 41, Langeviele 43
Ruimte: Kruiningen en omgeving
Datum: dinsdag 10 september, van 14:30 uur tot 15:45 uur
Meer informatie? 0113 - 65 40 86 terweelactief@terweel.nl
Gasten

Op diverse locaties van Zorggroep Ter Weel worden activiteiten georganiseerd waar ook gasten uit de wijk van harte welkom zijn om deel te nemen. Gasten kunnen deelnemen door middel van een strippenkaart. Deze kaart is te koop in de restaurants van Zorggroep Ter Weel en bij de dagbesteding van Hof Cruninghe en kost € 20,00 (10 strippen per kaart). Let op: er kunnen meerdere strippen voor een activiteit gevraagd worden.

Gratis
Print uit

Wat betekenen de groene icoontjes?

Door mee te doen aan het programma Grijs, Groen en Gelukkig, stimuleren we de positieve effecten van de natuur op onze gezondheid. Daarom bieden we activiteiten aan in en met de natuur. Op die activiteiten staat een groen icoontje.

Lees meer