Direct contact
cliënt leest oud tijdschrift

Georganiseerd door Ter Weel Actief

Omdat we het welzijn zo belangrijk vinden, hebben wij een afdeling die zich volledig inzet voor alle activiteiten binnen onze zorggroep: Ter Weel Actief. Er is een speciale website waarop alle activiteiten zijn aangekondigd. Daarop zijn allerlei activiteiten vinden: van cursussen tot uitstapjes. Ook zijn er veel activiteiten ook toegankelijk voor 65-plussers uit Goes en Reimerswaal.

Direct naar Ter Weel Actief

Toegankelijk met de Ter Weel Pas

Op de website van Ter Weel Actief vindt u ook de mogelijkheid om als thuiswonende 65-plusser voordelig mee te doen met onze activiteiten met onze Ter Weel-pas. Voor slechts € 10 per persoon per maand bent u pashouder. Als cliënt krijgt u automatisch korting op activiteiten en in het restaurant. De voordelen van de pas:

 • kosteloos deelnemen aan comfort activiteiten;
 • met korting inschrijven voor luxe activiteiten;
 • met korting eten en drinken in de restaurants van Zorggroep Ter Weel.
Lees meer over de Ter Weel Pas

Voorbeelden van activiteiten waarbij cliënten kunnen aansluiten

 • Buiten Actief!

  Buiten Actief! is een beweegles in de Beweegtuin Goes-Zuid, achter Ter Weel Goes aan Joannaplantsoen 1 te Goes, voor actieve en minder actieve 60+ers. Naast wandelen en rustig joggen kunnen er (indien gewenst) oefeningen gedaan worden ter verbetering van kracht, lenigheid en ontspanning. In de buitenlucht, op eigen niveau en intensiteit. Deelname is gratis. Voor het aanmelden van een beweegles stuurt u een e-mail naar fitness@terweel.nl. De beweegles vindt elke woensdag plaats van 9.00 tot 9.45 uur. Er wordt verzameld in de Beweegtuin Goes-Zuid bij de ingang van Abbekindershof / Paramedisch Centrum.

 • (Indicatieloze) dagbesteding
  cliënten met elkaar in gesprek aan tafel

  Zorggroep Ter Weel heeft dagbestedingen in Goes en Reimerswaal. Deze bestedingen zijn erop gericht om cliënten vitaal te houden – lichamelijk, geestelijk én sociaal. De locaties in Yerseke, Rilland en Kruiningen hebben een indicatieloze dagbesteding. Hier zijn ook mensen welkom die geen zorgindicatie hebben. Zo krijgen onze locaties meer en meer een buurtfunctie!

  Lees meer over onze dagbestedingen
 • Grijs, Groen en Gelukkig
  cliënt in rolstoel is aan tafel de puzzels in de krant aan het invullen i

  Zorggroep Ter Weel gelooft in de positieve effecten van natuur op de gezondheid. Dit willen we onze cliënten, bezoekers en medewerkers laten ervaren. Daarom werken wij samen met IVN Natuureducatie aan het programma Grijs, Groen en Gelukkig.

  Lees meer over Grijs, Groen en Gelukkig
 • Naar buiten met de duofiets

  De wind door de haren, genieten van de omgeving en een gezellig praatje onderweg: een rit met de duofiets is altijd fijn. Zorggroep Ter Weel heeft duofietsen op elke locatie, die dagelijks veel kilometers maken.