Actueel

Zorggroep Ter Weel start met Ter Weel Actief

Zorggroep Ter Weel start met Ter Weel Actief

Vanaf maart 2016 start Zorggroep Ter Weel met het activiteitenbureau Ter Weel Actief. Ter Weel Actief stelt een veelzijdig programma aan activiteiten, cursussen en uitstapjes samen voor 65-plussers uit Goes en Reimerswaal. Er is voor ieder wat wils,  deelnemers kunnen namelijk kiezen uit verschillende thema’s, zoals ‘vitaliteit’, ‘kunst en cultuur’, ‘digitaal’ en ‘culinair’. Het aanbod krijgt voornamelijk vorm doordat Zorggroep Ter Weel streeft naar samenwerking met  andere partijen uit de omgeving. Er wordt vraaggericht gewerkt en daarom is het aanbod altijd in ontwikkeling.

 

Buurtbewoners kunnen naast het uitgebreide aanbod genieten van voordeel als zij de Ter Weel Pas aanvragen. Met de Ter Weel Pas kunnen zij voor € 10 per persoon per maand onbeperkt deelnemen aan comfort activiteiten en tegen een gereduceerd tarief inschrijven voor luxe activiteiten, zoals evenementen, cursussen en optredens. Daarnaast krijgen pashouders een aantrekkelijke korting  in de restaurants van Zorggroep Ter Weel.

 

Ter Weel Actief gaat van start op locatie Moerzicht in Yerseke. Dit wordt op 5 maart 2016 van 14.00 tot 16.00 uur feestelijk gevierd middels een activiteitenmarkt, waar geïnteresseerden kennis kunnen maken met het veelzijdige aanbod. Iedereen is welkom!

 

In de loop van 2016 zal het activiteitenbureau ook starten op andere locaties van Zorggroep Ter Weel. Vanaf 5 maart 2016 is op www.terweelactief.nl het actuele programma te bekijken. Via deze website kunnen geïnteresseerden zich ook inschrijven voor activiteiten en de Ter Weel Pas aanvragen.

Terug naar overzicht